Image Alt

Arrangementen

Jarig, jubileum, teamuitje of een bruiloft?

Iets te vieren?

Bij de Engel kan je veel meer dan lekker eten en drinken! Heb je zin in een gezellige middag met vrienden of heb je iets te vieren? Misschien zijn onze arrangementen wel wat voor jou!

vanaf 27.5 euro p.p.

High Tea

De high tea is verdeeld in een hartige en een zoete ronde. In de eerste ronde krijgen jullie onder andere een seizoensgebonden soep, luxe belegde sandwiches en hartige wraps. We sluiten de high tea af met etagères vol zoetigheden, zoals huisgemaakte brownies, cheesecake, en blondies. Tijdens de high tea schenken we onbeperkt diverse smaken thee.

We kunnen de high tea aanpassen op de gelegenheid! Heb je bijvoorbeeld een babyborrel? Dan kunnen we in overleg de hapjes hierop aanpassen.

Vanaf 35.00 per persoon

High Wine

Voor de echte wijnliefhebber bieden we een high wine aan. Bij de high wine proef je 3 van onze wijnen en serveren wij daarbij passende gerechten. Laat je culinair verrassen en geniet van leuke wijn-spijs combinaties!

De high wine is uit te breiden naar meer wijn-spijs combinaties. Heb je hier interesse in? Vraag naar de mogelijkheden.

Vanaf 35.00 per persoon

High Beer

Geniet van een selectie van 3 van onze speciaalbieren. Bij de high beer serveren we bijpassende gerechten, om je smaakpapillen te verrassen! Geniet van lekkere bier-spijs combinaties en laat je verwennen.

De high beer is uit te breiden naar meer bier-spijs combinaties. Heb je hier interesse in? Vraag naar de mogelijkheden.

Cadeaubon

Verras iemand met een cadeaubon van Bij de Engel! Ons team maakt er graag een cadeautje van!

Restaurant De Engel

Waalbandijk 102
6669 ME Dodewaard

info@bijdeengel.nl
0488 41 12 80
06 53 47 48 00

Openingstijden

Wo t/m za: 11:00 – 22:00
Ma, di en zo gesloten