Image Alt

Evenementen

Evenementen

Ben je binnenkort jarig, ga je trouwen, heb je een jubileum te vieren, is er een baby op komst, of heb je een andere reden om een feestje te vieren? We denken graag met je mee om een uniek feest te organiseren!

Of je nu op zoek bent naar een intieme setting voor een romantische bruiloft, een gezellige locatie voor een verjaardagsfeest, een ontspannen sfeer voor een borrel of een geschikte ruimte voor een bedrijfsfeest, we hebben alles wat je nodig hebt om je evenement tot een succes te maken. We bieden de mogelijkheid om (een deel van) ons restaurant exclusief voor jou en je gasten te reserveren, zodat je kunt genieten van privacy tijdens je evenement.

We hebben geen standaard arrangementen, maar denken graag met je mee om je evenement aan te laten sluiten bij je wensen! Onze chefs kunnen een speciaal menu voor je samenstellen, van uitgebreid walking dinner, tot een lekker barbecue buffet, of een borrel met diverse luxe hapjes tot high tea voor je babyborrel. We staan voor je klaar om mee te helpen bij het plannen en organiseren van een onvergetelijke ervaring!

Een bruiloft in de wijngaard, een borrel in de Engeltjesbar, of het vieren van je verjaardag in De Deel? Zin om herinneringen te maken? Vraag naar de mogelijkheden bij ons team, of mail naar info@bijdeengel.nl. Samen maken we er een mooi feest van!

5-20 personen

Engeltjes Bar

Onze Engeltjesbar bevindt zich tussen de twee grote ruimtes en is perfect geschikt voor een klein intiem gezelschap. Ideaal voor een gezellige vrijdagmiddagborrel, een verjaardagsfeestje, babyborrel of een ander klein feestje voor maximaal 20 personen.

40 - 150 personen

De Deel

De Deel is onze grootste ruimte met een grote centrale bar in het midden, zonnige serre en een aansluitend groot terras. Ben je met een groter gezelschap en heb je iets te vieren? Dan is deze ruimte daar goed geschikt voor. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, een bedrijfsfeest of het vieren van een uitgebreide verjaardag.

10 - 70 personen

Boven

Onze ‘boven’ ruimte heeft een gezellige haard in het midden en is goed geschikt voor groepen tot maximaal 70 personen. De ruimte heeft in het midden een klein trapje, naar een hoger gedeelte met een prachtig uitzicht over de strang. Deze ruimte heeft ook een beamer, waardoor deze ook goed geschikt is voor vergaderingen. Naast de ruimte is een klein intiem terras gelegen, waar ook gebruik van gemaakt kan worden

Restaurant De Engel

Waalbandijk 102
6669 ME Dodewaard

info@bijdeengel.nl
0488 41 12 80
06 53 47 48 00

Openingstijden

Wo t/m za: 11:00 – 22:00
Ma, di en zo gesloten