Image Alt

Over ons

Restaurant Bij De Engel

Welkom Bij de Engel!

Een plek waar iedereen welkom is en de deuren wijd open staan voor iedereen die op zoek is naar een heerlijke culinaire ervaring en gezelligheid. Gelegen aan de rand van het dorp Dodewaard, een gebied vol geschiedenis, vinden we onze oorsprong als een eeuwenoude herberg in de uiterwaarden. Een plek waar reizigers, arbeiders en zelfs het ‘uitschot’ van de samenleving altijd welkom waren.

Nu, in een moderne en vernieuwde versie, zetten we die traditie voort door een plek te creëren waar iedereen zich thuis voelt. Bij ons draait het niet alleen om het serveren van heerlijk eten en verfrissende drankjes, maar ook om het creëren van onvergetelijke momenten en het maken van nieuwe waardevolle herinneringen.

Stap binnen in ons sfeervolle restaurant, geniet van de zon op het terras en het uitzicht op de natuur van de uiterwaarden en onze wijngaard. Laat je verwennen door onze gerechten, bereid met verse en lokale ingrediënten. Of je nu komt voor een intiem diner voor twee, een gezellige familiebijeenkomst of een spontane ontmoeting met vrienden, Bij de Engel is de plek waar goede smaak en genegenheid samenkomen en waar geluksmomenten centraal staan.

Iedereen verdient geluksmomenten en daarom gaan we Bij de Engel een stapje verder. We kijken graag naar onze medemensen voor wie een ‘drankje op het terras’ niet zomaar mogelijk is. Daarom willen we jullie inspireren om een verschil te maken met een eenvoudig gebaar. Dit doen we door jullie onder andere aan te moedigen om een ‘uitgestelde koffie’ te kopen voor iemand die het zich niet kan veroorloven. Met al de kopjes koffie die vooruit zijn betaald kunnen wij mensen uitnodigen die het minder hebben.

Bij de Engel – Kleine, grote geluksmomenten voor iedereen.

26
07

Wij hebben vandaag onze 12 5 jaar huwelijk mogen vieren met een geweldig diner. Het eten was er gewoon in een woord S U P E R.

Arnold Polman

Genoten van tafel voor 2. Wat een smaakexplosie, zo heerlijk eten. Prachtig opgemaakte borden, mooie aankleding in het restaurant, mooie locatie, goede parkeergelegenheid. Aanrader!

Dirja van Manen

Prachtig geworden de Engel, heerlijk geluncht met z'n 7en, vriendelijke bediening en gezellig gezeten. Zeker aan te bevelen!!

Debbie Geluk

Prachtige plek langs de dijk met uitzicht over de uiterwaarden. We hebben heerlijk geluncht.

Jacomijn

Afgelopen zaterdag voor het eerst gegeten. Echt heerlijk! Fijne sfeer, uitstekende bediening, fantastische locatie. Mooi om zoiets leuks in de buurt te hebben! Wij gingen blij en verrast naar huis, en zeker tot snel hopen we!

Hatro Ochten

Vanavond met ruim 40 personen gegeten bij het vernieuwde restaurant De Engel. Prachtige ambiance en gezellige sfeer. Het 6 gangen verrassingsmenu was gevarieerd en echt heerlijk. Top bediening. Zeker een aanrader.

Marjo van de Kolk

Heerlijk gegeten! Erg vriendelijke en goede bediening. Het gemoderniseerde restaurant ziet er ook geweldig uit! Kortom helemaal top!

Sander de Vree
Restaurant De Engel

Waalbandijk 102
6669 ME Dodewaard

info@bijdeengel.nl
0488 41 12 80
06 53 47 48 00

Openingstijden

Wo t/m za: 11:00 – 22:00
Ma, di en zo gesloten